Verkoop / Verhuur

Wilt u uw winkelpand, kantoorruimte of bedrijfsruimte verhuren of verkopen, dan kunnen wij u van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een zeer groot netwerk opgebouwd van particulieren en ondernemers in Noord-Holland. Door onze persoonlijke benadering en betrokkenheid en proactieve acquisitie zijn wij vaak creatiever en dus succesvoller.

Wij opereren hoofdzakelijk in Noord-Holland en Zuid-Holland en op verzoek in het gehele land. Wij hebben diverse transacties gedaan in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Amsterdam, Enkhuizen, Den Helder, Zaandam en Purmerend.

Voordat wij een voorstel doen, bestuderen wij het object altijd zorgvuldig, zodat wij het optimale advies kunnen uitbrengen en onderbouwen. Wij brengen het pand met behulp van verschillende marketingtools onder de aandacht bij de potentiële kopers of huurders en relevante collega-makelaars. Uiteraard zullen wij dit in nauw overleg met de opdrachtgever doen. Indien een opdrachtgever de voorkeur uitspreekt voor een stille verkoop, dan zullen wij selectief en zeer gericht kopers en huurders benaderen.

Wij kunnen in overleg uw object aanmelden bij diverse sites:

Als we de juiste koper of huurder voor u hebben gevonden, dan zullen wij zorgdragen voor een succesvolle transactie en een optimaal contract.

Schakel ons in en wij verdienen het dubbel en dwars voor u terug!